Resor till Italien

Resor till Italien

På våra resor kommer du att få uppleva det genuina Italien. Vi arrangerar såväl kultur- som språkresor och även träningsresor. Våra skräddarsydda resor till Italien är arrangerade guidas av italienare som brinner för att dela med sig av sin kultur, historia och språk. Ta chansen att fördjupa dina kunskaper i italienska samtidigt som du utforskar landets fantastiska sevärdheter och traditioner.

Språkresor till Italien

Under våra resor till Italien kommer du att bli tjusad av Italiens skönhet och charm. Varje dag kommer du att ha möjlighet att delta i spännande språklektioner ledda av erfarna lärare som är modersmålslärare. Dessa lektioner är utformade för att passa alla nivåer, från nybörjare till avancerade elever. Du kommer att lära dig inte bara det italienska språket, utan också den rika kulturen och historien bakom det.

Vårt mål är att erbjuda en heltäckande upplevelse som kombinerar lärande och nöje. Vi strävar efter att skapa minnen och vänskaper som varar livet ut. 

Kulturresor till Italien

Det bästa med våra resor är att du inte bara kommer att vara en turist, utan också få en äkta inblick i det italienska livet. Genom möte med lokalbefolkningen och deltagande i aktiviteter kommer du att få en djupare förståelse för den italienska kulturen och livsstilen. Smaka på traditionella rätter, delta i matlagningskurser och lära dig om italiensk konst och musik.

Välkommen att följa med oss på våra spännande resor till Italien, arrangerade och guidade av infödda italienare. Anmäl dig nu och låt oss tillsammans utforska den underbara världen av Italien! 

AMALFIKUSTEN OCH SALERNO