Upp
Meny

Studia l’italiano in Svezia e scopri insieme a noi l’Italia più vera e genuina

Allmänna villkor

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften betalas samtidigt med anmälan. Resterande belopp betalas 45 dagar före avresan. Vid anmälan senare än 45 dagar före avresan är hela kostnaden för resan (anmälningsavgiften och resterande belopp) omedelbart förfallen till betalning. Betald anmälningsavgift återbetalas inte.

Avbeställningsvillkor

Din anmälan till resan är bindande. Sker avbeställning efter 45 dagar före avresan, sker ingen återbetalning. Resenär bör då istället vända sig till det försäkringsbolag som utfärdat skydd för avbeställning. Om du av någon orsak vill avboka, gäller följande:
Avbeställningen skall göras till oss via mejl info@vivalasvezia.se.

Skälet till varför inte inbetalt belopp kan återbetalas beror på att hotell, flygbolag och andra aktörer av arrangemang i samband med resan, kräver betalt långt i förväg och inte betalar tillbaka när någon vill avboka.

Avbeställningsskydd

Vi rekommenderar att du genom en reseförsäkring skyddar dig mot eventuella avbokningskostnader.

Reservation – ändringar i programmet

Pris för hotell och aktiviteter är beräknade efter ett visst antal resenärer. Skulle antalet anmälda minska kan priser komma att öka på grund av att rabatter mm försvinner. Vi reserverar oss för ändringar i programmet som är orsakade av faktorer utanför vår kontroll.