Upp
Meny

Lär dig italienska i Sverige och åk på kulturresor till det genuina italien

Italien i SthlmTa del av Italiens språk och kultur hemma i Stockholm

Här hos oss på VivalaSvezia kan du uppleva Italien året runt – i Sverige. Du får lära dig italienska, upptäcka italiensk kultur, diskutera aktuella händelser, laga italiensk mat, testa olika viner. Och mycket mer. Du lär känna Italien på ett genuint sätt här hemma i Stockholm.

Våra språkkurser leds av Sandra som är född och uppvuxen i Italien. Vi försöker anpassa upplägget efter dina och de andra deltagarnas önskemål och intressen så att du lär dig effektivt och snabbt på ett avslappnat och roligt sätt.

På våra events och seminarier får du komma nära det italienska med alla sinnen tillsammans med oss och våra samarbetspartners.

SpråkkursLär dig italienska av italienare

Med anledning av Covid-19 kommer VivaLaSvezia att göra paus fram till 2021.

Praktisk information

Våra kurser äger rum på två olika adresser i stadsdelen Östermalm i Stockholm, på Floragatan samt på Vallhallavägen. Närmaste tunnelbanestation är Stadion respektive Karlaplan. Vi håller medvetet våra kurser i mindre grupper för bästa inlärning, minst fyra och max åtta deltagare i varje grupp. Varje kurstillfälle varar 2 x 45 min. Terminen består av 10 kurstillfällen. Vi bjuder på kaffe och te.

Språknivåer

Våra nivåer följer Europarådets referensram för språk, se nedan. Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken nivå som passar dig. info@vivalasvezia.se

  • Nivå A1 = Nybörjare
  • Nivå A2 = Fortsättning. För dig som kan förstå fraser och de vanligaste orden samt kommunicera i enkla, vardagliga sammanhang och aktiviteter.
  • Nivå B1 = Fördjupning. För dig som kan föra en dialog på italienska i normalt tempo och förstå huvuddragen i samtalsämnen man regelbundet möter i arbetet, skolan och på fritiden.
  • Nivå B2 = Fortsatt fördjupning. Du kan i stort sett problemfritt kommunicera ledigt och spontant med en italienare.
  • Nivå C1 = Avancerad. Du kan använda språket flexibelt och effektivt för sociala och yrkesmässiga ändamål.
  • Nivå C2 = Proffs. Ditt språk är korrekt och varierat och du har utvecklat en personlig stil.

Anmälan & nya kurser

Många av Sandras kurser är för närvarande fullbokade men det finns ett par lediga platser här och var. Vid intresse, mejla oss på info@vivalasvezia.se och nämn vilken kurs du är intresserad av så återkopplar vi till dig om det finns plats ledig nu eller längre fram. Det finns också möjlighet att ställa sig i kö till kommande termin. Se intresseanmälan längre ner. De som redan går på en kurs hos oss har självklart alltid förtur till att fortsätta följande termin. Men ca en månad innan kursstart släpps ev. lediga platser till nya deltagare. Du har alltid möjlighet, oavsett förkunskaper och oavsett om du just nu går på en kurs hos oss eller inte, att följa med på någon av våra språk- och kulturresor till Italien.

Pris/termin

3 300 kr/person för grupper med 8 deltagare. Startar vi kurser med färre deltagare (minst 5 deltagare) blir priset 3 875 kr/person. Priserna är inkl. moms.

Frågor

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss, via mejl eller telefon.

 

Sandra Troedsson Mastroleo
Mejl: info@vivalasvezia.se
Tel: 0708 981 964

EventsUpplev italiensk kultur hemma i Stockholm

Här hittar du snart information om våra kommande events och seminarier kring Italiens språk, mat, dryck och kultur. Du kommer att kunna anmäla dig i ett formulär här på sidan så håll utkik!